Hier vindt u onze prijzen

Levering in Big Bags van 1000 kg: inclusief 21 % btw en inclusief bezorging in Nederland:

In deze prijs is eveneens het statiegeld voor de palletten en de big bags mee berekend.

1 x big bag a 1000 kg voor € 279,92

2 x big bag a 1000 kg voor € 547,86

3 x big bag a 1000 kg voor €  806,48

4 x big bag a 1000 kg voor €  1062,44

5 x big bag a 1000 kg voor €  1317,07

Het verbruik

Houtpellets van Novus Pellets zijn voor zowel particulieren als bedrijven kostenbesparend. Het verbruik van de houtpellets is afhankelijk van de isolering en de grootte van de woning. En indien u elektrisch kookt, kunnen de gasaansluiting en het vastrecht komen te vervallen.

Particulieren

Het verwarmen op houtpellets is voor particulieren heel interessant. Met pellets kunt u uw complete woonhuis, zwembad of kantoor verwarmen. Want eenmaal aangesloten op de centrale verwarming, biedt de pelletkachel hetzelfde comfort als een gewone cv-ketel.

Bedrijven

Ook voor bedrijven is het stoken op pellets een prima alternatief voor de hoge energierekening. Zo stappen ondernemers steeds vaker over naar deze milieuvriendelijke en kostenbesparende verwarmingsmethode. Bijvoorbeeld in de pluimveesector en in de agrarische sector.

Bereken uw kostenbesparing

Voor een kostenvergelijking met gas kunt u de volgende uitgangspunten hanteren:

  • 1 m3 gas levert circa 10 kW/u energie.
  • 1,8 kg. pellets levert ca. 10 kW/u energie.

Subsidiemogelijkheid voor bedrijven

Met een pellet kachel heeft u bedrijfsmatig financieel voordeel via de Energie-investeringsaftrek (EIA). Met de EIA bespaart u zowel op de energiekosten als op de inkomsten- of vennootschapsbelasting. En als u een biomassaverbrandingsinstallatie aanschaft, kunt u maar liefst 44% van de investeringskosten van de fiscale winst van uw onderneming aftrekken. De EIA-regeling wordt uitgevoerd door SenterNovem. Dit doet zij namens het ministerie van Economische Zaken. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.senternovem.nl/eia